Kategori: Personlig

Tankesurr fra soon-to-be student

Publisert 06.08.2015


I dag reiste to av venninnene mine opp til Trondheim, hvor de skal studere de neste fem årene. Det føles så rart å tenke på at de skal bo så langt unna, de skal få utdannelse og jobb, det samme skal jeg, herregud vi blir jo voksne, livet står på fast forward og vi står og måper hele gjengen, plutselig er vi 19 og skal studere og skaffe oss leilighet og voksenpoeng. Og her står vi da, akkurat ferdig med videregående og eksamen, klare for universitet, og jeg føler meg ihvertfall liten, for alle som går på universitet er så store og voksne og her står jeg og det føles som om jeg akkurat starta i vg1 på videregående.

Men herregud så spennende det blir å begynne å studere!!

Jeg er så takknemlig

Publisert 14.02.2015//Helene Hamann (@white.air)

Jeg sitter i stua hos bestemor, det er litt sent men ikke veldig, og i morgen reiser jeg til Kiel. Så slår det meg plutselig hvor takknemlig jeg er for alt, ikke bare for mine fantastiske besteforeldre og resten av familien, men for alt det andre jeg også har.

Det er ikke ofte jeg deler slike ting med dere, men nå må jeg bare, jeg fortelle dere hvor takknemlig jeg er, fingrene klør etter å dele det med dere og jeg aner ikke hvorfor. Jeg er så heldig som har gode venner (dere er helt fantastiske, jeg er bare alt for dårlig på å fortelle dere det), og jeg vet at uansett hva jeg velger så vil de være der for meg. Jeg er så takknemlig for at jeg kan sitte og observere en samtale og smile av glede uten at jeg selv er del av samtalen, jeg elsker å se andre smile og noe av det koseligste jeg vet er å se de rundt meg ha det koselig. Jeg er så heldig som sjelden føler meg ekskludert eller ensom, og at de gangene jeg gjør det så er det greit det og. Hva ville livet vært om man aldri havnet på skyggesiden? Jeg er så takknemlig for alt jeg har muligheten til, for alt jeg kan og alt jeg ikke kan, jeg bøyer meg i støvet for Norge og velferdsstaten, for venner og familie og for alle eventyr og øyeblikk som finnes der ute. Takk!

Or did you get lost in Amsterdam?

Publisert 02.02.2015Amsterdam by GusterJeg føler meg litt skyldig her jeg sitter med matteboka ved siden av meg og blar igjennom bilder fra Amsterdam. Jeg går meg bort litt hver dag og fortrenger at alle karakterene mine teller dette halvåret. (Ting går bra på skolen altså, men det er slitsomt).

Jeg holder hodet over vannet selv om det alltid er en prøve å lese til. De burde delt ut flytevester ved skolestart slik at man kunne slappet av litt, men jeg svømmer og svømmer og rundt meg svømmer de andre med. Egentlig vil jeg bare ligge flat på sofaen og gjøre noe som krever 0 hjernekapasitet, men det er umulig når vi skal drøfte logaritmefunksjoner og kunne språkreformene på rams. Noen dager (som i dag) går hjernen i stå og det er ikke en gang vits i å åpne boka. Ting er litt gresk og hodet oppfører seg som kokt blomkål. Jeg krysser av dagene til vinterferien og drømmer meg bort i lister, mål og tidligere ferier. Jeg har omtrent ikke rørt kameraet i hele januar og hele meg står på pause mens jeg prøver å stroppe fast siste del av motivasjon. Heia oss!

VI

Publisert 12.01.2015


✭ Det var kø allerede ved busstoppet mitt men det må ha skjedd et mirakel for jeg rakk skolen likevel

✭ Jeg har tre typer kakao og klarer ikke bestemme meg for hva slags kakao jeg skal lage

✭ Jeg har laget meg en ny bruker på weheartit (her) 

✭ Jeg fryser på henda selv om varmeovnen står på✭ Jeg vil ut og ta bilder men det er mørkt og kaldt og dessuten må jeg lese kjemi

✭ Jeg har fått ny telefon(!!) og er veldig fornøyd

Det var seks ting fra dagen min, hva med to ting fra dagen din?

Takk for alt, 2014!

Publisert 01.01.2015
Jeg faller hodestups inn i det nye året og har ikke engang rukket å se meg tilbake før 2015 står og venter på meg. Jeg skal snart søke studier og framtiden venter selv om jeg egentlig ikke er klar. Dette året har vært et fantastisk år og jeg har gjort og opplevd så mye jeg ikke ville vært foruten, jeg har sett Island fra hesteryggen, kjørt sykkeldrosje i København, og gått gatelangs i Amsterdam. Jeg har sunget Singstar til stemmen min har blitt hes, og ledd til jeg har mistet pusten. Jeg har vært så glad at det ikke har vært plass til all lykken i kroppen, og jeg har vært så trist at det har vært umulig å stoppe tårene. Jeg har lært mye om meg selv - og enda mer om andre - og jeg gleder meg til å lære enda mer i 2015! Dette året skal fylles med stjerneskudd og latter, eventyr og mat, og ikke minst venner og familie. I kveld skal jeg se tilbake på 2014 og feire alt som har vært, og i morgen er jeg klar for alt som skal komme. Godt nyttår alle sammen!!

Om meg

Publisert 25.12.2014


Thea heter jeg, og jeg er ei atten år gammel jente oppvokst i Akershus. For tiden studerer jeg ved Norges Veterinærhøgskole i Oslo, og når jeg ikke prøver å forstå meg på pensum bruker jeg som oftest tiden på venninner, serier, hest eller små eventyr. Jeg er verdens dårligste på å presentere meg selv, så hvis du vil vite mer om meg får du snoke litt rundt i bloggarkivet og se om du finner noe!

 

hits