Arkiv: desember 2014

Tero del 2

Publisert 29.12.2014


Når rampen var ute på tur her om dagen var det full fart i snøen. Terror-Tero, som han halvveis er blitt døpt av familien, finner alltid på rampestreker enten det er ute eller inne, og i går var intet unntak. Alt skal undersøkes og luktes på, og snø er kjempegøy. Han er så søt!

London calling

Publisert 29.12.2014


 


Tur til London er bestilt og skrevet opp i kalenderen, og om omtrent hundre dager letter jeg endelig fra Gardermoen for å utforske og bruke litt for mye penger i den engelske byjungelen! Endelig kan jeg skrape av enda et land på skrapekartet mitt, ettersom jeg aldri har vært i verken Storbritannia eller London før. Har dere noen steder jeg se eller noe jeg gjøre når jeg er i London? Fortell, jeg trenger tips!

Ikke en eneste lyd

Publisert 26.12.2014
Gradestokken kryper nærmere og nærmere 25 og i dag tidlig var det 22 minusgrader her!! Jeg ble kald bare av å se ut av vinduet. Det knirker skikkelig i snøen når man går og alt fryser til is før man rekker å blunke. Så kaldt! Det er umulig å bevege fingrene og ansiktet prikker ekkelt om man er ute i mer enn et par minutter. Jeg har prøvd å trekke skjerfet rundt hele ansiktet men kulda finner alltid åpninger og trenger seg inn. Og alt er så stille! Det er ikke en eneste lyd, ingen fugler, ingen mennesker, bare frosten som ligger som et teppe over verden. Jeg liker det best når det er litt mildere jeg, hva med dere?

Det er veldig pent å se på kulda når man sitter inne, men når man er ute er det ikke like koselig. Det aller beste er nok å komme inn igjen og drikke noe varmt og kaste seg under et pledd mens man kjenner varmen komme krypende, eller hva?

Tero

Publisert 25.12.2014


Har dere noen gang sett noe så nydelig? Tero bor hos mamma og han kom fra Sverige for omtrent to uker siden. Han er super-ramp og tøff i trynet, har sylskarpe tenner og leker med alt og alle. Og så har han skikkelig bamsepels!

Om meg

Publisert 25.12.2014


Thea heter jeg, og jeg er ei atten år gammel jente oppvokst i Akershus. For tiden studerer jeg ved Norges Veterinærhøgskole i Oslo, og når jeg ikke prøver å forstå meg på pensum bruker jeg som oftest tiden på venninner, serier, hest eller små eventyr. Jeg er verdens dårligste på å presentere meg selv, så hvis du vil vite mer om meg får du snoke litt rundt i bloggarkivet og se om du finner noe!

 

hits