Arkiv: august 2015

Første uka som student

Publisert 24.08.2015


Første uka som student er over og jeg er allerede godt i gang med uke nummer to! De første dagene gikk med til informasjon, og kveldene gikk med til fadderopplegg. Selv om ikke informasjonen var det aller mest spennende så var fadderopplegget kjempebra, og jeg har storkost meg! De andre studentene på kullet mitt er veldig hyggelige, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med alle sammen. Vi har hatt både rebusløp, amazing race, glitterfest, leilighet til leilighet, grilling og tur til reptilparken i Oslo. Det er litt fadderopplegg utover denne uka også, og på fredag reiser jeg med en del andre fra kullet opp til Veterinærhøgskolens hytte i Bærum, så det tror jeg blir bra!

Jeg har også hatt mine første forelesninger i dag, en del repetisjon fra biologien, men veldig spennende. Jeg er så glad for at jeg foreløpig liker studiet, det hjelper nok mye når de litt tyngre blokkene kommer. Men nok skravling, her kommer et par bilder fra den første uka!

Dere da - hva gjør dere om dagen? I gang med studier/skole? Friår? Jobb?

Gregers

Publisert 14.08.2015
Sneak peek fra tirsdag, da jeg fotograferte Caroline i kveldslyset. Som oftest er det veldig lett å fotografere Gregers*, men plutselig bryter hun ut i latter av et eller annet og da blir hun gjerne stående å fnise et par minutter. Men se så søt hun er da! Til nå er jeg ihvertfall storfornøyd med det nye objektivet mitt, resultatet ble akkurat slik jeg håpet på ♥♥

*Det er ikke ofte Caroline går under navnet Caroline, til sin fortvilelse blir hun ofte av både venner og lærere kalt Greger/Gregers. 

Tankesurr fra soon-to-be student

Publisert 06.08.2015


I dag reiste to av venninnene mine opp til Trondheim, hvor de skal studere de neste fem årene. Det føles så rart å tenke på at de skal bo så langt unna, de skal få utdannelse og jobb, det samme skal jeg, herregud vi blir jo voksne, livet står på fast forward og vi står og måper hele gjengen, plutselig er vi 19 og skal studere og skaffe oss leilighet og voksenpoeng. Og her står vi da, akkurat ferdig med videregående og eksamen, klare for universitet, og jeg føler meg ihvertfall liten, for alle som går på universitet er så store og voksne og her står jeg og det føles som om jeg akkurat starta i vg1 på videregående.

Men herregud så spennende det blir å begynne å studere!!

Regnværsdager

Publisert 05.08.2015//her

And they said money couldn't buy happiness

Publisert 04.08.2015


♥♥♥ Synes jeg fortjente en liten belønning etter å ha jobbet såpass mye i sommer

Snart veterinærstudent

Publisert 03.08.2015


Jeg ble jo ferdig med videregående i vår, og nå til høsten begynner et nytt og spennende kapittel. 

Jeg har jo helt glemt å fortelle det til dere, tida går så fort, jeg jobber, sover og er med venner, og jeg rakk så vidt å blunke før det var august og blåbær i skogen. Jeg har allerede vært ute og sanket 1,5 kg bær med venner (veldig koselig), og laget både syltetøy og blåbærmuffins (nam).  

Men tilbake til overskriften - for litt siden fikk jeg svar fra samordnaopptak om hvilket studie jeg var kommet inn på, og til høsten begynner jeg på veterinærstudiet i Oslo! Det blir kjempespennende, og ettersom jeg er interessert i både dyr og biologi tror jeg at jeg kommer til å trives veldig godt. Jeg krysser fingrene for at jeg klarer å fortsette å holde litt liv i bloggen, og håper at dere vil være med meg på veien mot en utdannelse innen veterinærmedisin!

Favorite view

Publisert 02.08.2015


Den korte "lang"helga på Vestlandet ble finere enn jeg kunne håpet på. Jeg har fått gjort så mye fint på kort tid! Mamma kom og hentet meg rett etter jobb torsdag 23.7, og så kjørte vi oppover mot Molde. Vi kom frem på kvelden, og på fredagen rakk jeg blant annet en tur opp til Troldmyrsætra med mamma og bestemoren min. Det er ganske bratt opp, så jeg er superstolt av bestemor som kom seg opp i år også. Ikke dårlig gjort av ei dame på 79! På lørdagen feiret jeg 70-års lag i Molde med familien, noe som var hovedgrunnen til at jeg reiste opp. Vi hadde superfin utsikt utover fjorden mens sola gikk ned. Se så fint!!;

Etter 70-års laget ble jeg med onkelen min, tanta mi og de to kusinene mine ut til hytta deres rett utenfor Molde, hvor vi hadde en koselig avslutning på kvelden med kortspill før vi la oss. Søndag morgen kjørte onkelen min meg til flyplassen, og to timer etter at flyet landet var jeg på jobb. Dagene går fort som dere kanskje skjønner!

hits