Arkiv: juli 2015

Good vibes only

Publisert 27.07.2015


16-18.07.2015Til tross for verdens minste telt (se øverste bildet), og litt mer regn enn hva jeg opprinnelig hadde ønska meg, sitter jeg igjen med et smil om munnen etter et par dager i Tønsberg. Jeg var frivillig (i baren) på Slottsfjell i år, så natt til lørdag og søndag brukte jeg på å åpne drikkevarer og betjene kunder. Overraskende morsomt, og definitivt noe jeg kunne gjort igjen!

Jeg jobbet ikke hverken torsdag eller fredag, så jeg fikk blant annet sett Bastille. De leverte en superfin og stemningsfull konsert! På fredagen spilte Charlie XCX, som slo til med et skikkelig sceneshow, så jeg og Frida ble bare stående og se på hverandre og le. Under Ellie Goulding stod jeg i baren, men takket være den snille barsjefen fikk jeg løpe en rask tur bort til scenen og se en sang.  Ble bare stående å smile, publikumsområdet kokte og stemningen var til å ta og føle på.

Håper jeg kommer meg opp til Slottsfjell neste år også!

Ting å se frem til

Publisert 13.07.2015


Dagene går kjempefort, jeg har jobbet en del, og ellers vært med venner eller på småturer. Og jeg har masse å se frem til resten av sommeren!

✿✿✿

15. juli (om to dager) reiser jeg og ei venninne opp til Slottsfjellfestivalen for å være frivillige, jeg var på Slottsfjell for to år siden og gleder meg masse til å komme tilbake!
--
20. juli får jeg svar på hvilket universitet jeg er kommet inn på (!!)
--
23. juli reiser jeg opp for en langhelg på Mørekysten, med feiring av 70-årslag og forhåpentligvis en fjelltur eller to.
--
10/17 august starter jeg å studere!

Og hva med dere? Er sommerferien som dere håpet?

Sunny hike

Publisert 01.07.2015
I helga sendte jeg en melding til Helene om at nå måtte vi finne på noe snart, og i dag tidlig losset vi hund og sekker inn i bilen og kjørte til Hurdal. Litt utpå ettermiddagen stod vi på toppen av Fjellsjøkampen i strålende sol og så på utsikten. Det var litt i overkant varmt å gå i dag, og litt vel mange flyvemaur, men bortsett fra det kan man ikke klage på livet når sola skinner og man tilbringer dagen ute i skogen med ei god venninne! Dette blir forhåpentligvis ikke den siste toppturen i sommer ☀

Hvordan er været hos dere? Like fint som det er hos oss?

hits