Arkiv: juni 2015

Exploring Berlin

Publisert 29.06.2015Brandenburger TorTiergartenAlexanderplatz med utsikt til Fehrnsehturm

Holocaust-monumentet

Hotellet vårt lå ganske sentralt, og det var lett å komme seg rundt både til fots og med buss. Buss 200 ble vår favoritt, og vi busset både til Brandenburger Tor og Tauentzierstrasse. Til Kurfürstendamm tok vi sykkeltaxi, og det var kjempemorsomt! 

Ellers bodde vi veldig nære Alexanderplatz, så her spiste vi frokost hver dag. Tv-tårnet var heller ikke langt unna, og vi måtte selvfølgelig en tur opp i toppen der også.

Dere da, har dere vært i Berlin før?

Come with me to Berlin

Publisert 28.06.2015


Selv om været ikke var helt på vår side hadde vi en superkoselig jentetur til Berlin! Eget innlegg med bilder kommer senere. 

Ps: Velg høyeste oppløsning (720p / 1080p)! Gopro-kameraet er et par år gammelt, så kvaliteten er ikke optimal.

Travel buddies

Publisert 21.06.2015Om ikke mange timene er jeg og disse to jentene på vei til Berlin, og det blir så bra! Jeg er ikke helt ferdig med å pakke enda, så må ned og pakke resten nå.  Men - jeg tar med både speilrefleksen og gopro-kameraet, så det blir både film og bilder. Satser på å få oppdatert bloggen litt i løpet av sommeren, det er så koselig å se tilbake på.

Et lite stykke frihet

Publisert 07.06.2015


Og på fredag hadde jeg den fineste rideturen på lenge, jeg hadde ingenting jeg skulle rekke så jeg hadde hele kvelden på meg, jeg red innover stier jeg aldri har lagt merke til, krysset bekker og klatret ned bratte dalsider med hesten på slep. Jeg la igjen tankene hjemme, eller kanskje jeg tok dem med meg, jeg vet ikke, men alt var helt stille og vinden og fuglene og prusting var det eneste jeg hørte. Jeg fikk kvister i ansiktet men det gjorde ingenting for det er sånn det skal være, og jeg red meg nesten bort, jeg ante ikke hvor jeg var men det gjorde heller ingenting for det var bare å snu og ri tilbake. Jeg fant et kjempestort jorde, jeg red helt i utkanten og gjemte meg litt for en traktor. Videre fulgte jeg et elgtråkk helt til det ikke var mulig å fortsette. Da snudde jeg, og til slutt kom vi tilbake til stallen slitne og sultne begge to, og jeg vet at jeg må ri denne turen flere ganger og finne enda flere stier. 

Cactusqueen

Publisert 06.06.2015


For litt siden raidet jeg plantasjen for kaktusjord og plantet jeg om alle plantene mine, og se så fint det ble!!:Jeg har forresten unnagjort 3 av 4 eksamener, og det er sommerferie om under to uker. Klager ikke! 

hits