Arkiv: februar 2015

Solskinnsdager

Publisert 24.02.2015
Vi hadde sol hele helga, grilla pølser og pinnebrød, satt i boblebad under skyfri stjernehimmel og hadde det utrolig bra.

Jeg er så takknemlig

Publisert 14.02.2015//Helene Hamann (@white.air)

Jeg sitter i stua hos bestemor, det er litt sent men ikke veldig, og i morgen reiser jeg til Kiel. Så slår det meg plutselig hvor takknemlig jeg er for alt, ikke bare for mine fantastiske besteforeldre og resten av familien, men for alt det andre jeg også har.

Det er ikke ofte jeg deler slike ting med dere, men nå må jeg bare, jeg fortelle dere hvor takknemlig jeg er, fingrene klør etter å dele det med dere og jeg aner ikke hvorfor. Jeg er så heldig som har gode venner (dere er helt fantastiske, jeg er bare alt for dårlig på å fortelle dere det), og jeg vet at uansett hva jeg velger så vil de være der for meg. Jeg er så takknemlig for at jeg kan sitte og observere en samtale og smile av glede uten at jeg selv er del av samtalen, jeg elsker å se andre smile og noe av det koseligste jeg vet er å se de rundt meg ha det koselig. Jeg er så heldig som sjelden føler meg ekskludert eller ensom, og at de gangene jeg gjør det så er det greit det og. Hva ville livet vært om man aldri havnet på skyggesiden? Jeg er så takknemlig for alt jeg har muligheten til, for alt jeg kan og alt jeg ikke kan, jeg bøyer meg i støvet for Norge og velferdsstaten, for venner og familie og for alle eventyr og øyeblikk som finnes der ute. Takk!

Or did you get lost in Amsterdam?

Publisert 02.02.2015Amsterdam by GusterJeg føler meg litt skyldig her jeg sitter med matteboka ved siden av meg og blar igjennom bilder fra Amsterdam. Jeg går meg bort litt hver dag og fortrenger at alle karakterene mine teller dette halvåret. (Ting går bra på skolen altså, men det er slitsomt).

Jeg holder hodet over vannet selv om det alltid er en prøve å lese til. De burde delt ut flytevester ved skolestart slik at man kunne slappet av litt, men jeg svømmer og svømmer og rundt meg svømmer de andre med. Egentlig vil jeg bare ligge flat på sofaen og gjøre noe som krever 0 hjernekapasitet, men det er umulig når vi skal drøfte logaritmefunksjoner og kunne språkreformene på rams. Noen dager (som i dag) går hjernen i stå og det er ikke en gang vits i å åpne boka. Ting er litt gresk og hodet oppfører seg som kokt blomkål. Jeg krysser av dagene til vinterferien og drømmer meg bort i lister, mål og tidligere ferier. Jeg har omtrent ikke rørt kameraet i hele januar og hele meg står på pause mens jeg prøver å stroppe fast siste del av motivasjon. Heia oss!

hits