Kategori: Foto

Gregers

Publisert 14.08.2015
Sneak peek fra tirsdag, da jeg fotograferte Caroline i kveldslyset. Som oftest er det veldig lett å fotografere Gregers*, men plutselig bryter hun ut i latter av et eller annet og da blir hun gjerne stående å fnise et par minutter. Men se så søt hun er da! Til nå er jeg ihvertfall storfornøyd med det nye objektivet mitt, resultatet ble akkurat slik jeg håpet på ♥♥

*Det er ikke ofte Caroline går under navnet Caroline, til sin fortvilelse blir hun ofte av både venner og lærere kalt Greger/Gregers. 

And they said money couldn't buy happiness

Publisert 04.08.2015


♥♥♥ Synes jeg fortjente en liten belønning etter å ha jobbet såpass mye i sommer

There is no secret so close as that between a rider and her horse

Publisert 10.01.2015
Når jeg våknet i dag tidlig snødde det som bare rakkern, og det gjorde meg så glad!! Verden er endelig hvit igjen, og jeg benyttet dagen til å ta noen bilder av Mari og hesten hun rir, Nanna.

Tero del 2

Publisert 29.12.2014


Når rampen var ute på tur her om dagen var det full fart i snøen. Terror-Tero, som han halvveis er blitt døpt av familien, finner alltid på rampestreker enten det er ute eller inne, og i går var intet unntak. Alt skal undersøkes og luktes på, og snø er kjempegøy. Han er så søt!

Ikke en eneste lyd

Publisert 26.12.2014
Gradestokken kryper nærmere og nærmere 25 og i dag tidlig var det 22 minusgrader her!! Jeg ble kald bare av å se ut av vinduet. Det knirker skikkelig i snøen når man går og alt fryser til is før man rekker å blunke. Så kaldt! Det er umulig å bevege fingrene og ansiktet prikker ekkelt om man er ute i mer enn et par minutter. Jeg har prøvd å trekke skjerfet rundt hele ansiktet men kulda finner alltid åpninger og trenger seg inn. Og alt er så stille! Det er ikke en eneste lyd, ingen fugler, ingen mennesker, bare frosten som ligger som et teppe over verden. Jeg liker det best når det er litt mildere jeg, hva med dere?

Det er veldig pent å se på kulda når man sitter inne, men når man er ute er det ikke like koselig. Det aller beste er nok å komme inn igjen og drikke noe varmt og kaste seg under et pledd mens man kjenner varmen komme krypende, eller hva?

Tero

Publisert 25.12.2014


Har dere noen gang sett noe så nydelig? Tero bor hos mamma og han kom fra Sverige for omtrent to uker siden. Han er super-ramp og tøff i trynet, har sylskarpe tenner og leker med alt og alle. Og så har han skikkelig bamsepels!

hits