Kategori: Hverdag

Når man har det gøy

Publisert 12.07.2017


Så mye jeg har gjort siden sist, og så mange ganger jeg har tenkt at jeg må sette meg ned for å skrive om det. Men, som de sier, tida flyr når man har det gøy. Jeg hadde planer om å fortelle om alt som skjedde i fjor, om små øyeblikk, store øyeblikk, om budeieliv og drømmer og veterinærstudiet. Like fort som jeg tenkte på at dette må jeg få skrevet noe om, var det glemt, og så hadde det skjedd noe nytt. Og plutselig var det 2017 og nesten litt for seint å skrive om alt sammen. 

Det er liksom ingen bra plass å starte, når man har et og et halvt år som man aldri har fått skrevet om. Det er heller ikke tvil om at det tar tid å skrive, og det er vel kanskje derfor jeg ikke har gjort det. I tillegg blir alt så veldig offentlig når blogger, absolutt alle kan lese det du skriver og se det du deler. Selv om lesertallet på denne bloggen aldri har vært noe å skryte av, vet jeg jo at noen har vært innom, og at hvem som helst kan google seg fram så lenge de vet hva jeg heter. 

Jeg aner ikke om jeg kommer til å ta opp blogginga igjen, egentlig ikke hvorfor jeg skriver dette en gang. Forstår ikke bloggerkulturen, skjønner ikke hvem som skulle ha interesse av å lese dette, annet enn meg. Men her er et innlegg likevel, med noen spredte bilder fra små øyeblikk jeg aldri fikk skrevet om. 

Processed with VSCO with f2 preset

Ting å se frem til

Publisert 13.07.2015


Dagene går kjempefort, jeg har jobbet en del, og ellers vært med venner eller på småturer. Og jeg har masse å se frem til resten av sommeren!

✿✿✿

15. juli (om to dager) reiser jeg og ei venninne opp til Slottsfjellfestivalen for å være frivillige, jeg var på Slottsfjell for to år siden og gleder meg masse til å komme tilbake!
--
20. juli får jeg svar på hvilket universitet jeg er kommet inn på (!!)
--
23. juli reiser jeg opp for en langhelg på Mørekysten, med feiring av 70-årslag og forhåpentligvis en fjelltur eller to.
--
10/17 august starter jeg å studere!

Og hva med dere? Er sommerferien som dere håpet?

Et lite stykke frihet

Publisert 07.06.2015


Og på fredag hadde jeg den fineste rideturen på lenge, jeg hadde ingenting jeg skulle rekke så jeg hadde hele kvelden på meg, jeg red innover stier jeg aldri har lagt merke til, krysset bekker og klatret ned bratte dalsider med hesten på slep. Jeg la igjen tankene hjemme, eller kanskje jeg tok dem med meg, jeg vet ikke, men alt var helt stille og vinden og fuglene og prusting var det eneste jeg hørte. Jeg fikk kvister i ansiktet men det gjorde ingenting for det er sånn det skal være, og jeg red meg nesten bort, jeg ante ikke hvor jeg var men det gjorde heller ingenting for det var bare å snu og ri tilbake. Jeg fant et kjempestort jorde, jeg red helt i utkanten og gjemte meg litt for en traktor. Videre fulgte jeg et elgtråkk helt til det ikke var mulig å fortsette. Da snudde jeg, og til slutt kom vi tilbake til stallen slitne og sultne begge to, og jeg vet at jeg må ri denne turen flere ganger og finne enda flere stier. 

Cactusqueen

Publisert 06.06.2015


For litt siden raidet jeg plantasjen for kaktusjord og plantet jeg om alle plantene mine, og se så fint det ble!!:Jeg har forresten unnagjort 3 av 4 eksamener, og det er sommerferie om under to uker. Klager ikke! 

Høydepunkter fra april

Publisert 20.04.2015

Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men plutselig kom april, det var aprilsnarr og påske og appelsiner og skog, og så rakk jeg nesten ikke blunke før halve april var forsvunnet og jeg satt og sydde og stakk meg selv på nåla igjen og igjen i et håp om å få ferdig russebuksa til Vrengefesten. Jeg føler meg nesten litt forvirra, det har vært så vanlig å sjekke bloggen for å se hva jeg har gjort, og nå har bloggen vært helt nedprioritert og jeg har gjort masse som jeg så gjerne skulle dokumentert! Og så er det jo nesten blitt sommer ute!!   

Kameraet er fullt av bilder jeg ikke en gang har lastet inn på pcen, og jeg vet ikke hvor jeg skal starte. På toppen av det hele ble jeg syk forrige uke, og etter mye prating og roping på Vrengefesten høres jeg nå ut som en kråke hver gang jeg åpner munnen. Og dere - på torsdag reiser jeg til London (!!) så nå er det bare å ta meg selv i nakkeskinnet og bli frisk innen den tid. 

Dere som fortsatt ramler innom - har dere gjort noe gøy da? Og er dere russ i år?

The last days

Publisert 26.03.2015


Siden sist det ble postet noe her inne har jeg vært på en veldig bra konsert, jeg har stått oppe i et litt høyt tårn på Grønland med religionsklassen og jeg har vært vitne til at hele Oslo og Akershus stod stille på grunn av snøvær. Rart hvordan noe som skjer hvert eneste år likevel kan ta oss så på senga? Hva har dere gjort de siste dagene? 

Booked adventure

Publisert 17.03.2015


Enda et eventyr er booket og skrevet opp i kalenderen, i sommer reiser jeg med to av mine beste venner for å utforske Berlin!! Både fly og hotell er bestilt og betalt, og jeg gleder meg til å starte sommerferien med litt reise. 

Det skjer så mye spennende fremover nå, både påskeferie, russetid og London, så jeg er helt oppe i skyene. Min forrige storbyferie var i Amsterdam, så da passer det vel greit å mimre litt tilbake?

Men dere - jeg trenger ideer til hva man kan gjøre i Berlin! Selvfølgelig har vi de standard turiststedene, og de har vi skrevet opp, men er det noen av dere som har tips til hva annet man kan finne på?

Vår i Oslo

Publisert 04.03.2015
Dette er vel den første ordentlige vårdagen i år, og etter skolen dro jeg rett inn til Oslo hvor jeg møtte to andre venninner. Oslo viste seg fra sin beste side, og vi drakk solo og spiste lunch på festningen. På dette området av festningen har jeg aldri vært, men det er så fint! Oslo er både kjent og ukjent, og det er så morsomt når man oppdager nye superkoselige steder. Sola varmet, vi måtte myse for å se noe i det hele tatt, og vårfølelsen kom krypende med en gang. Jeg gleder meg til våren!!

Vintervær

Publisert 21.01.2015


Jeg var ute i skogen tidligere i dag og det var _så_ fint! Dere må ut og se, jeg klarer ikke vise dere hvor fint det var, jeg klarer ikke en gang å forklare det!

Snøen lå som et mykt teppe over trærne, alt var pakket inn i et tykt lag med vatt og de eneste lydene kom fra den litt ivrige hestepelsen jeg delte vinterdagen med. Med halvfokuserte mobilbilder, som ble tatt i all hast før fingrene mine frøs til is, er det ikke lett å vise dere hvor fint det faktisk var. Dere må ut og se!!

High | low

Publisert 07.01.2015


Dere -- det har allerede gått en uke av 2015?

Jeg logget inn her i stad og fant ut at forrige livstegn ble postet onsdag forrige uke. Tiden flyr fra meg! På den tiden bloggen har ligget livløs har jeg vært skikkelig sint, skrevet opp Kieltur i februar på kalenderen og hatt feber. Nå er jeg oppe og går igjen etter mange timer under dyna i går, så får vi se om immunforsvaret mitt klarer å holde meg på bena videre fremover. 

 

(Det å holde seg på bena er forresten lettere sagt enn gjort. Det er grått ute og is absolutt _over_ alt, jeg går som en pingvin i et desperat forsøk på å ikke falle på isen og jeg må nesten le av meg selv.)

London calling

Publisert 29.12.2014


 


Tur til London er bestilt og skrevet opp i kalenderen, og om omtrent hundre dager letter jeg endelig fra Gardermoen for å utforske og bruke litt for mye penger i den engelske byjungelen! Endelig kan jeg skrape av enda et land på skrapekartet mitt, ettersom jeg aldri har vært i verken Storbritannia eller London før. Har dere noen steder jeg se eller noe jeg gjøre når jeg er i London? Fortell, jeg trenger tips!

Reiser og eldre innlegg

Publisert 18.11.2014


Kamerautstyr

Publisert 16.10.2014
Kamerahus:
Nikon D5100 

Objektiv/ tilbehør:
Nikkor 70-300 f/4.5-5.6: Dette objektivet bruker jeg til både landskap og sportsfotografering, men jeg har også brukt det til litt portrettfotografering. 

Nikkor 18-55 KIT f/3.5-5.6: Veldig greit å ha med seg når man skal på ferie eller reise. Det er lett og billig, og så tar det ikke så stor plass. 18-55mm har vært med meg både til Amsterdam og Sør-Afrika, og er et helt greit reiseobjektiv. 

Nikkor 50mm f/1.4 G: Dette er det objektivet jeg bruker mest til vanlig. Det er lite, lyssterkt og egner seg veldig godt til portrettbilder eller bilder i dårlig lys. 

Nikkor 35mm f/1.8 G: Mitt nyeste medlem i objektivhylla. Jeg synes ofte 50mm kan bli litt trang å fotografere med, særlig på turer og arrangementer, derfor gleder jeg meg til å kunne ta i bruk dette! 

Nikon Fjernkontroll ML-L3
Lowepro kameraveske
Lowepro kamerasekk

hits