Høydepunkter fra april
Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men plutselig kom april, det var aprilsnarr og påske og appelsiner og skog, og så rakk jeg nesten ikke blunke før halve april var forsvunnet og jeg satt og sydde og stakk meg selv på nåla igjen og igjen i et håp om å få ferdig russebuksa til Vrengefesten. Jeg føler meg nesten litt forvirra, det har vært så vanlig å sjekke bloggen for å se hva jeg har gjort, og nå har bloggen vært helt nedprioritert og jeg har gjort masse som jeg så gjerne skulle dokumentert! Og så er det jo nesten blitt sommer ute!!   

Kameraet er fullt av bilder jeg ikke en gang har lastet inn på pcen, og jeg vet ikke hvor jeg skal starte. På toppen av det hele ble jeg syk forrige uke, og etter mye prating og roping på Vrengefesten høres jeg nå ut som en kråke hver gang jeg åpner munnen. Og dere - på torsdag reiser jeg til London (!!) så nå er det bare å ta meg selv i nakkeskinnet og bli frisk innen den tid. 

Dere som fortsatt ramler innom - har dere gjort noe gøy da? Og er dere russ i år?

sier:
Åhh, høres ut som om du har hatt en fantastisk måned, utenom sykdommen! Må si jeg er litt småmisunnelig på londomturen din, så du får passe på at du blir frisk og koser deg max :)
postet 20.04.2015 18:17
martine sier:
så herlig!
postet 09.05.2015 15:31


Send en hilsen

navn
email
hits