Jeg er så takknemlig


//Helene Hamann (@white.air)

Jeg sitter i stua hos bestemor, det er litt sent men ikke veldig, og i morgen reiser jeg til Kiel. Så slår det meg plutselig hvor takknemlig jeg er for alt, ikke bare for mine fantastiske besteforeldre og resten av familien, men for alt det andre jeg også har.

Det er ikke ofte jeg deler slike ting med dere, men nå må jeg bare, jeg fortelle dere hvor takknemlig jeg er, fingrene klør etter å dele det med dere og jeg aner ikke hvorfor. Jeg er så heldig som har gode venner (dere er helt fantastiske, jeg er bare alt for dårlig på å fortelle dere det), og jeg vet at uansett hva jeg velger så vil de være der for meg. Jeg er så takknemlig for at jeg kan sitte og observere en samtale og smile av glede uten at jeg selv er del av samtalen, jeg elsker å se andre smile og noe av det koseligste jeg vet er å se de rundt meg ha det koselig. Jeg er så heldig som sjelden føler meg ekskludert eller ensom, og at de gangene jeg gjør det så er det greit det og. Hva ville livet vært om man aldri havnet på skyggesiden? Jeg er så takknemlig for alt jeg har muligheten til, for alt jeg kan og alt jeg ikke kan, jeg bøyer meg i støvet for Norge og velferdsstaten, for venner og familie og for alle eventyr og øyeblikk som finnes der ute. Takk!

Madde K.K sier:
For et fantastisk fint innlegg!!
postet 14.02.2015 23:35
Thea Brandlistuen sier:
Så fint skrevet! Og god tur :)
postet 15.02.2015 12:28
frida sier:
god tur til deg, håper du får en superduper tur! kjempe fint innlegg <3 jeg føler meg også så utrolig takknemlig for alt jeg har, for det er virkelig ikke en selvfølge!
postet 15.02.2015 19:18
Lise brevik sier:
Så fint bilde av deg. Dette var et veldig fint innlegg. Du er god på å skrive!Godt og få dele slike tanker på siden sin en gang i blandt også. Håper du får en fantastisk fin tur til kiel :)
postet 24.02.2015 16:38


Send en hilsen

navn
email
hits