Ikke en eneste lydGradestokken kryper nærmere og nærmere 25 og i dag tidlig var det 22 minusgrader her!! Jeg ble kald bare av å se ut av vinduet. Det knirker skikkelig i snøen når man går og alt fryser til is før man rekker å blunke. Så kaldt! Det er umulig å bevege fingrene og ansiktet prikker ekkelt om man er ute i mer enn et par minutter. Jeg har prøvd å trekke skjerfet rundt hele ansiktet men kulda finner alltid åpninger og trenger seg inn. Og alt er så stille! Det er ikke en eneste lyd, ingen fugler, ingen mennesker, bare frosten som ligger som et teppe over verden. Jeg liker det best når det er litt mildere jeg, hva med dere?

Det er veldig pent å se på kulda når man sitter inne, men når man er ute er det ikke like koselig. Det aller beste er nok å komme inn igjen og drikke noe varmt og kaste seg under et pledd mens man kjenner varmen komme krypende, eller hva?

Maria sier:
Så fin blogg du har :) og fine bilder! Hadde satt pris på om du tok en tur innom bloggen min :) ha en fin kveld :)
postet 26.12.2014 22:19
Madde K.K sier:
Har vært like kaldt her, helt forferdelig. Du skriver veldig bra og tar utrolig fine bilder!
postet 26.12.2014 22:21
RebeccaHasselgard sier:
Så flotte bilder! :)
postet 28.12.2014 13:16
lisebrevik sier:
Det er sandt. Det er veldig kaldt nå fortiden, men jeg synes det er koselig å nyte den når mnan er ute også. Gå rundt om kring og se snøen ligger over trærne, ladskapene. Det er så vakkert. Kjempefine bilder du har tatt :)
postet 28.12.2014 16:02


Send en hilsen

navn
email
hits